2020. december 26. 19:53 - Komám

Most múlik pontosan...

 

Azt hiszem ez az év felnőtt életem legszarabb éve volt, ugyanakkor új dolgok is létrejöttek, formálódtak és elkezdődtek. Persze nem feltétlenül ebben a sorrendben.

A Covid egész világunkat átalakította, és a magánéletem változásain kívül az airsofttal kapcsolatos dolgokba is beleszólt. Elveszítettünk egy nagyon jó srácot, akinek a fergeteges dumája, a hozzáértése nagyon fog hiányozni a pályáról. De a családjának még nagyobb megpróbáltatást jelent ez a váratlan csapás, és meg sem próbálom elképzelni, vagy megérteni, hogyan teszik túl magukat a közeljövőn. Nagyon szurkolok nekik!

A játékok szinte egész évben álltak, viszont elindult a blog, remélhetőleg értéket adva a hazai játékosoknak. Persze még kezdeti fázisban van a dolog, de vannak terveim bőven, hacsak egy újabb világháború, vagy egy zombi apokalipszis közbe nem szól. Azt hiszem a jelenlegi helyzet beindítja a szervezők kreativitását is, illetve az megvolt már, de csúcsra kell járnia, hogy áthidalják a nehézségeket és a létszámkorlátok betartása mellett is adódhasson alkalom a játékra. Pont ma láttam egy Deadcsape nevű kezdeményezésről, ami talán a megoldás egyik formája lehet.

Mire lehet számítani tőlem?

Régóta tervezem egy YT csatorna elindítását, de túl gátlásos vagyok, és nem  tudom élőszóban képes vagyok-e átadni a gondolataimat, vagy van-e olyan stílusom, amire "vevők" vagytok. Meglátjuk. Nagyon sok tartalom van, amit szeretnék ilyen formában átadni, de ehhez technikailag is fejlődnöm kell, jó lenne legalább egy akciókamera, a csúcscél pedig egy drón. De ez nem feltétlenül 2021 termése lesz.

Egyelőre meg kell birkóznom a sportot sújtó uborkaszezonnal és mint észrevehettétek, kicsit gyűjtőoldal is a Facebook oldal, ahol az általam érdekesnek tartott tartalmakat megosztom a blog bejegyzéseinek szünetében. Nem tudok ugyanis napi több cikket megírni, bármennyire szeretnék. 

Remélem számíthatok a figyelmetekre és tovább növekszik azoknak a száma, akik elolvassák a soraimat.

Legyen boldogabb új évünk és vigyázzatok magatokra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://airsoftesedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr6716358250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása