2021. január 01. 20:58 - Komám

Így megy az amcsiknál. Te mit érzel ha magyar katonát látsz?

Mára csak egy kis szösszenet. A "Köszönjük a szolgálatát!" ott, természetesnek hangzik. Tudom, nem airsoft, de engem, mint hétvégi katonát nagyon zavar, ha becsmérlően szólnak a magyar honvédekről. És bizony sokszor előfordul. Te megköszönted már nekik?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://airsoftesedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr7216368390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arabiata · http://qtqt.blog.hu 2022.01.17. 11:15:23

Tekintve hogy a politikai széljárás függvényében max. elviselték vezetőink a katonaságot, és a nemzeti emlékezetben az Egri csillagok (inkluzíve magyar ember elárulta a saját hazáját / a többiek hősies küzdelmét), és a Nándorfehérvári diadal az utolsó sikeres magyar katonai akcíó, sokat nem lehet várni a pozitív megítéléshez. Az amerikai egy militáns nemzet, ahol dicsőség katonának lenni, még raktárosnak is. Az Elnök tiszteleg a helikopternél álló katonának, és szégyelli ha ezt elfelejti. Amíg nálunk Görgey-ről vitáznak, a két vh áldozatait nem tisztelik meg állami szinten a megemlékezéssel, és az igazság elmondásával, addig maradunk operett hadsereg. Sztem. mo.-n a hadseregben egy pénztemetőt látnak az emberek, potrohos tábornokokkal. Ehhez hozzájárul a magyar-tehát-sz*r mentalitás is.
süti beállítások módosítása