2020. december 29. 17:46 - Komám

Pisztolybemutató (rendhagyóan) - SRC 7.65

Ismered az érzést, amikor cselezve eljutsz az ellenfél kapujáig és a gólvonalon fejjel gurítod át a labdát? Na van ilyen airsoftban is! Egy kis jelentéktelennek tűnő stukker, amivel nem tudsz felvágni a csajok és a cimbik előtt a pályán, de ha el kellene neveznem úgy hívnám: a Sztorigyár.

Mert ez a kis igazán játékpisztoly nem arra való, hogy végigrambózz egy többszintes épületen. Ez, a fifikás kis genyók fegyvere. Az olyan embereké, akik végignézik, ahogy berontasz egy ajtón és aztán hátbalőnek! Akik nem próbálkoznak késeléssel, inkább egyetlen lövést leadnak meglepetészszerűen és le van a gond.

Bár még csak most jutottam hozzá, már alig várom, hogy bevessem. Igazából azért akartam egy ilyet, hogy közvetlen közelről ne kelljen senkit meglőnöm a 400-hoz közeli M904-gyel, de rá kellett jönnöm, hogy ebben az olcsó játékszerben sokkal több van, mint amire elsőre gondoltam volna. 8 BB fér a tárba, úgyhogy nagy multikillre nem alkalmas, de ha 2-3 embert kell lerohanni egy fedezék mögött, arra pont jó.

Hogy miért írom le ezeket? Egy jó ideje gondolkodom egy olyan cikken, amiből a kezdők megtudhatják, hogy mire is érdemes költeni első körben, de azt hiszem, olyanból van már elég. Persze még nem vetettem el teljesen az ötletet, de ez pont az a cucc, amire egy kezdőnek szüksége van. 16 EURÓ barátaim! Nem százötven eurós csillivilli halálosztó, de fun játékra, LARP-ra ideális. 

Ha most hosszas technikai leírást vártok, nem jó cikket olvastok. Minden, amit tudni kell róla, ott van a Taiwangunon található termék technical data fülecskéje mögött. Másrészt ez egy búcsús színvonal, amit nem is lehet mélyrehatóan elemezni. Nem József Attila vers ez. Érted. Hát még rendes neve sincs!

Egy gond van vele: gázos, így a hidegre érzékeny. Viszont! Akár a gatyádba is dughatod, ha van ott még hely. Tuti harcrakész lesz. Mármint a pisztoly. A műanyag. Érted. Gondolom.

Na, remélem ezzel a kis szösszenettel kicsit sikerült oldanom az előző poszt agresszivitását, ha szeretnél jó sok cikket olvasni továbbra is, kérlek jelezd egy like-kal és oszd meg a Facebookon! Köszönöm szépen!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://airsoftesedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr6416361686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása