2021. január 10. 18:56 - Komám

Új szórakozás: airsoft mozik

Most, hogy kezdem tanulgatni a videózás rejtelmeit, megnéztem néhány cinematic típusú airsoftos videót, amit játékosok, vagy játékosok bevonásával készítettek. Erről osztanám meg a gondolataimat.

 A fenti videó több, mint négymillió megtekintésnél jár, és azt kell mondjam, a francia srácok igazán élvezhető kisfilmet raktak össze. Angolul kevésbé értő nézők is megérthetik a feliratozást és végig követhetjük a túszok kiszabadítását egy milsim küldetés keretein belül, persze a mozis élmény kidomborításával.
Elképesztő munka lehetett ezt így megcsinálni, kezdve onnan, hogy fogalmam sincs, hogy sikerült összeszervezniük ennyi játékost. Nagyon fegyelmezett brigád kellett hozzá, hogy ilyen legyen a végeredmény, azt hiszem a komácskák megérdemlik a tapsot.

A következő alkotást inkább beharangozónak nevezném, tök király lenne egy Sin City, vagy egy Special Operation előtt azt hiszem megdobná a motivációt.

Az alábbi játékos már jóval kevesebb energiát fektetett a dologba, de mégis ide teszem, mert hasonló ahhoz, amit én akarok csinálni. Persze kevesebb vágással és több dumával, de majd úgyis meglátjátok. A script megrajzolva, a forgatókönyv kész, már csak a mikrofonra várok, kell még egy kis gyakorlás és kísérletezés, aztán mehet a menet.

Most csak ennyi, de remélem ti is megtaláljátok a csemegéket.

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek like-old és oszd meg, ha egyetértesz, vagy nem, kérlek kommentelj!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://airsoftesedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr9516383416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása